Challenge Cup stijl en sparren

challenge cup

Zaterdag 5 en zondag 6 maart werd in Tongeren voor de 19de keer de Challenge Cup georganiseerd. Op zaterdag was er Poomsae en zondag sparring. Het stijlteam was met een flinke groep van 23 sporters namens Taekwondoschool Tapia present. De sparringsgroep was met 7 sporters vertegenwoordigd.

Voor een aantal stijlmensen was dit hun eerste toernooi en was het meteen een vuurdoop op zo’n groot toernooi maar deden het zeer goed ondanks de grote druk.

Hartelijk dank voor de hulp en begeleiding: Marcel van Wanrooij, Ooy van Wanrooij, Erik van der Weide, Mirco Bax, Lotte de Haas en natuurlijk Ad en Jean van de Klundert!!! Super bedankt aan iedereen die geholpen heeft.

Uitslagen Challenge Cup Poomsae 2016
Goud:
Dewi van der Weide/Sean Arendzen – paar-cad-B
Angel Crystal/Joël van der WeideWeide – paar-jun-A
Joël van der Weide – junior-M-A
Sharaly Willems – sen1-F-C
Dewi van der Weide – cad-F-B
Melia Hus – cad-F-A
Lotte de Haas – sen1-F-A

Zilver:
Suzy van Erp – cad-F-C
Sean Arendzen – cad-M-B

Brons:
Tara Dekkers/Marije van Rijswijk/Helene Hu – tean-jun-F-A
Angel Crystal – jun-F-A
Alexander Le – asp-M-B
Yessica van Uden – Camps – sen2-F-B
Martin Smit – Ma2-M-A

Finaleplaats:
Alysa Ley, Tara Dekkers, Theo Van de Molengraft

Onze oprechte dank aan alle sporters en begeleiders want we hadden de grote eer om voor de achtste keer op één rij de eerste prijs in het clubklassement te winnen!

zondag Sparring:

Goud voor Brady Van de Pol. Zilver voor Sasja van Wanrooij, Celina Bax, Hamza Karnahcen en brons voor Adam Karnahcen. Allemaal gefeliciteerd! !! Ook Ad van de Klundert won een beker. Voor info over de categorie moet je bij Marcel van Wanrooij zijn.