Danexamens 17-12-2017 Lent

Na de NK Poomsae op zaterdag moesten 9 van onze sporters danexamen afleggen op zondag 17 december 2017 in Lent.

Tijdens de ochtendsessie waren de kandidaten voor 2de tot en met 8ste Dan aan de beurt. Van onze sportschool ging Lotte de Haas op voor 4de Dan, Melissa Versteeg voor 3de Dan, Tara Dekkers voor 3de Dan en Dewi van der Weide voor 2de Poom.

Alle vier legden een prima examen af en slaagden met vlag en wimpel. Melissa Versteeg kreeg de complimenten van de examencommissie voor haar examen.

Hartelijk dank aan de examenpartners: Ramon Tapia, Angel Crystal, Teun van Otterdijk, Joël van der Weide, Sandjana Mahadew.

Daarna waren de herexamenkandidaten aan de beurt en hadden wij gelegenheid voor een broodje en koffie. De spanning liep weer op rond 2 uur, de aanmelding van de middagsessie van de examens voor 1ste Dan en Poom was begonnen. Wij hadden nog 5 kandidaten, Alysa Ley, Hamza Karnahcen, Yiyan Zhu en Nigel Timmers.

Alle vijf deden het voortreffelijk maar het allerlaatste onderdeel was voor velen een struikelblok…. Het laatste onderdeel is de breektest en daar hangt alles vanaf, als de planken niet doorgaan ben je zeker gezakt! Vier van onze kandidaten konden de spanning niet aan en hebben dus over een aantal maanden herexamen voor breektest want alle andere onderdelen waren goed.

Alysa Ley behaalde op alle onderdelen voldoende en mocht haar 1ste Poom in ontvangst nemen!

Hartelijk dank aan de examenpartners en iedereen die voor de breektest de planken hebben vastgehouden: Isa Kluijtmans, Jeroen Uijlen, Sasja van Wanrooij, Nikita Prasolovs, Andrea Michels, Erik van der Weide, Erwin Dekkers, Joël van der Weide, Theo van de Molengraft