Goud voor Bodine en Cassy, zilver voor Luke en brons voor Michael op Open Tapia!

Zaterdag 12 oktober is de Jan Massinkhal te Nijmegen het toneel voor de 10de editie van het Open Tapia Sparringstoernooi. Dit jaar was de opzet anders, alleen cadetten A-klasse en junioren en senioren A-B-C konden deelnemen. Met 330 inschrijvingen waren veel categorie├źn goed bezet en waren er ook veel Nationaliteiten vertegenwoordigd.

’s Morgens was er een vertraging van 1 uur doordat lang niet alle cadetten de vereiste verklaring bij zich hadden. De sporters die nu de verklaring hebben ingeleverd krijgen een startlicentie voor het komende seizoen.

De inrichting van de wedstrijdvelden is aangepast na evaluatie van verschillende toernooien. Bij de inspectiesluis kreeg iedereen zijn hoogo aan en werd door een vrijwilliger naar het veld gebracht. Na afloop werden de sporters en coaches direct terug begeleidt naar de inspectiesluis. Hierdoor was het rustig en overzichtelijk op de wedstrijdvelden.

Bij deze willen wij onze vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet! Zonder jullie kunnen wij geen Open Tapia draaien.

Van Taekwondoschool Tapia vielen de volgende personen in de prijzen:

Goud: Bodine Schoenmakers en Cassy van Wanrooij

Zilver: Luke Rob

Brons: Michael Bax

Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

foto-impressie door Silvo Hoeks

Cassy scoort een hoofdtreffer

Bodine Schoenmakers met coach Nelson Saenz Miller

 

 

De afterparty met het Spaanse team!