resultaten OBK

De OBK werd dit jaar in Lommel gehouden in sporthal de Soeverein. Voor sparring hadden we zes deelnemers en dat leverde eenmaal zilver en eenmaal brons op. Luke Rob was zeker onze sterkste deelnemer tijdens dit OBK. Hij won zijn eerste 4 partijen en in de finale trof hij Spanje waarvan hij helaas verloor. Een prachtig resultaat voor Luke, zilver!

Janneke verloor in de halve finale van Duitsland op golden point. Jammer maar toch brons voor haar.

Melia maakte haar debuut in de internationale A-klasse bij de cadetten. Op zich al een hele bijzondere prestatie aangezien zij slecht anderhalf traint. Zij is ook opgenomen in het Nationale talententeam maar op sparringsgebied doet zij zeker niet onder! Zij verloor op de OBK na een prachtige sterke partij van Duitsland op golden point.

Bodine vocht een sterke partij maar in de tweede helft raakte zij de concentratie kwijt en moest haar voorsprong afgeven.

Damion verloor op golden point in de voorrondes van Kroatië.

Michael Bax verloor eveneens in de voorrondes, hij had duidelijk moeite om in zijn spel komen en gaf de partij weg.

Bij de stijl waren er 3 gouden, 2 zilveren en 1 bronzen medailles.

Martin Smit eindigde op een goede tweede plaats in de klasse master 2.

Joël van der Weide haalde voor de tweede keer de kwalificatie-eis. Evenals in Duitsland haalde hij nu opnieuw zilver.

Gabriëlle Coffa mocht 3 maal goud in ontvangst nemen! Goud met team samen met Lotte de Haas en Luna van Geffen. Goud als paar met Davy Bierlee en individueel goud. Beter kan natuurlijk niet.

Yance was niet tevreden met zijn performance maar de jury beoordeelde het toch voldoende voor een mooie bronzen medaille!

Niet iedereen had een goede dag maar het deelnemen aan een Open Landentoernooi is altijd een goede ervaring.