Vaantjestoernooi 9 juni 2013

Op zondag 9 juni organiseren wij een vaantjestoernooi. Deze competitie is speciaal bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes.

Op de competitiedagen verzamelen de deelnemers punten door het draaien van wedstrijdjes. Zowel bij winst als bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma of een vaantje met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 25 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Een totaal van 250 punten staat gelijk aan het zwarte vaantje.

De gegevens op een rijtje:

  • Datum: zondag 9 juni
  • Locatie: Sportcentrum Tapia
  • Deelnemers voor stijl: Aanvang 9:30 uur
  • Deelnemers voor sparren: Aanvang 11:00 uur en eind +/- 14:30 uur
  • Kosten: € 10,- inclusief broodje worst en een flesje AA

Deelnemers kunnen aan beide onderdelen deelnemen. Hierdoor ontvangen ze meer punten.

Het is handig als u een half uur van tevoren aanwezig bent, zodat er voldoende tijd is om te verkleden. Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer.

Kom gerust eens kijken!

De vanencompetitie is uitermate geschikt om eens als ouder te komen kijken naar uw kind in volle actie. Het toernooi is lekker dichtbij, het is gezellig en het duurt niet zo lang. Misschien is er zelfs een opa of oma of een vriendje of vriendinnetje die het leuk vindt om eens mee te komen kijken.

uitnodiging vaantjestoernooi 9-6-2013