Vaantjestoernooi Taekwondo

625545_463319440406491_831485231_n

Op zondag 13 April organiseren wij een vaantjestoernooi. Deze competitie is speciaal bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes.

Op de competitiedagen verzamelen de deelnemers punten door het draaien van wedstrijdjes. Zowel bij winst als bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma of een vaantje met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 25 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Een totaal van 250 punten staat gelijk aan het zwarte vaantje.

 

De gegevens op een rijtje:

Datum: zondag 13 April

Locatie: Sportcentrum Tapia

Deelnemers voor stijl: Aanvang 10:00 uur

Deelnemers voor sparren: Aanvang 11:00 uur en eind +/- 15:30 uur

Kosten: € 12,- (inclusief Friet en een Snack in de pauze van 12:00 tot 13.00 uur)

Deelnemers kunnen aan beide onderdelen deelnemen. Hierdoor ontvangen ze meer punten.

 

Het is handig als u een half uur van tevoren aanwezig bent, zodat er voldoende tijd is om te verkleden. Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer.

 

Kom gerust eens kijken!

De vanencompetitie is uitermate geschikt om eens als ouder te komen kijken naar uw kind in volle actie. Het toernooi is lekker dichtbij, het is gezellig en het duurt niet zo lang. Misschien is er zelfs een opa of oma of een vriendje of vriendinnetje die het leuk vindt om eens mee te komen kijken.